SkyggeCoach Uddannelsen

Kunne du tænke dig et nyt og transformerende redskab til at føre din hidtidige praksis med klienter til et helt nyt bevidsthedsniveau?


SkyggeCoaching er et ekstraordinært redskab til at se ind i dig selv og identificere og forvandle de tillærte mønstre og skyggesider,
der blokerer for at autenticiteten kan blomstre.

Skyggesider er det, du ikke kan se og acceptere hos dig selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. Så længe du ikke kan se og acceptere din egen skygge, vil du blive ved med at møde den i dine omgivelser, og de samme konflikter og problemer vil blive ved med at dukke op igen og igen.

Hvor traditionel coaching og terapi tager udgangspunkt i personlighedens frustrationer, ønsker og behov, tager SkyggeCoaching dig med på en rejse, hvor kombinationen af hjernens intelligens og hjertets visdom vil bringe dig i tættere kontakt med din autentiske kerne.

 

Når du forvandler dig, forvandles verden omkring dig!

Formålet med uddannelsen er, at sætte dig i stand til at coache dine klienter til at se og acceptere ubevidste mønstre og skyggesider ud fra den enkle og effektive Skyggeproces, samt anvende en række andre transformerende værktøjer til at forvandle begrænsende følelsesmæssige tilstande, konfliktfyldte relationer samt vanskelige problemstillinger.

Uddannelsen er tilrettelagt som et 3 måneders intensivt uddannelsesforløb med både individuel coaching samt praktisk træning, og består af 3 weekend moduler, en individuel SkyggeCoachings-session, fri online ressourcebank samt certificering.

Under uddannelsen vil du, ud over at få en række kraftfulde redskaber til at gå dybere i arbejdet med dine klienter, også udvikle din egen evne til at:

  • Være mere nærværende og fokuseret i dit liv og arbejde

  • Skabe og vedligeholde gode og harmoniske relationer

  • Identificere og løse konflikter og problemstillinger ud fra et helt nyt bevidsthedsniveau

  • Opbygge og bevare din integritet – også under kriser og pres

  • Blive mere bevidst om dig selv og tage det fulde ansvar for dit liv og dine relationer

Undervisningen foregår på eksklusive hold med max. 16 deltagere, og der arbejdes både individuelt og i mindre grupper.

 

Næste hold starter november 2019,
og udbydes i samarbejde med Be Change
- læs alt om uddannelsen her: