Velkommen til podcasten

Troen ud af skabet


Mette Maja.png

#8 Universets Medicinskab

Hør læge Mette Maja Mouritsen fortælle, hvordan hun på egen krop har oplevet, hvordan stress og lidelse har åbnet til noget større end hende selv, og hvordan hun efterfølgende mærkede at hele hendes grundlag som læge ændrede sig, da hun erfarede at selvaccept og selvkærlighed første til mindre medicin og færre indlæggelser hos hendes patienter.

Læs mere om Mette HER

Trine Eger.png

#7 Eventyrer med troen i ryggen

For Trine Eger Nielsen var troen en vigtig følgesvend, da hun for to år siden tog alene til New Zealand med hendes strikkepinde, for at forfølge sin drøm om at tage på eventyr og samle materiale til en strikkebog.

Hør hendes inspirerende fortælling om, hvordan hun bruger troen aktivt hver eneste dag i hendes nye liv som eventyrer.

Du kan læse mere om Trine HER

Pernille Aalund.png

#6 Mødet med Gud

Hør forfatter, foredragsholder og tidligere TV vært Pernille Aalund fortælle om, hvordan hendes liv ændrede sig for altid, den dag hun mødte Gud på toilettet mellem 2 TV optagelser.

Du kan læse mere om Pernille Aalund HER.

Maj Mira.png

#5 Nærværets Kraft

For Maj Mira Lindegård handler det mere om at Erfare end om Tro. Hun betoner vigtigheden af at være nærværende med det, der er - også når man er ved at "gå i opløsning" og "i frit fald", som hun selv oplevede det gennem hendes datters livstruende sygdomsforløb gennem flere år, hvor den Indre Strøm aldrig forlod hende.

Læs mere om Maj på Healing & Transformation

 

Gitte Stellan.png

#4 En søn i himmelen

Hør Gitte Stellan fortælle om hendes forhold til livet og døden - og om, hvordan hun for 15 år siden oplevede at bringe sit andet barn til verden, efter at hans hjerte var holdt op med at slå. Hun taler bl.a. om vigtigheden af at turde føle vores følelser, så vi ikke hænger fast i fortiden, men i stedet finder friheden til at være oprigtige og tro overfor os selv.

Du kan læse mere om Gitte Stellan på Stellan.dk

Hanne Anaia.png

#3 Kærlighedens Hav

Hanne Anaia Tempeldal tager os med på en healende tur i kærlighedens hav. Undervejs fortæller hun om at være født i en ”Gøre-familie" for at kunne udvikle en stærkere Væren. Om at vikle os ind, for at kunne vikle os ud, og om at finde hjem til kærligheden, selv om det ind imellem kan gøre ondt.

Du kan læse mere om Hanne Anaia på Turtlespeed.dk

Charlie.png

#2 Fra Jehovas Vidner til en Stærk Indre Tro.

Socialrådgiver Charlie Kristoffersen fortæller om hendes rejse fra at være vokset op i et stærkt religiøst samfund til gennem årene at have fundet hjem til sig selv, og i dag have sin tro som en stærk indre søjle, der ikke er baseret på ydre dogmer eller trossætninger.

Troen ud af skabet Ann.png

#1 Den Indre Gralsridder.

Spirituel Forfatter & Formidler Ann Bjerre fortæller om, hvordan hun gennem de sidste 15 år step for step er rejst tilbage til rødderne og har fundet sin indre gralsridder. 

Du kan læse mere om Ann på Annbjerre.dk