Velkommen til podcasten

Troen ud af skabet


Soloshow 23

#23 Hamskifte & Identitetskriser

I denne sidste episode i år fortæller jeg om, hvordan forskellige identitetskriser og hamskifte har ført mig tættere og tættere kontakt med mit hjerte og den jeg virkelig er.

Undervejs fortæller jeg bl.a. om at gennemgå essentielle identitetskriser, om at træde ud af min comfortzone og tage alene til Mexico, og om hvordan et indbrud satte gang i en længere proces med at skille mig af med alt, der ikke længere føltes let og glædesfyldt.

Hør episoden her
Hanna

#22 Videnskab & Shamanisme

Hanna Snorradottir bruger bl.a. shamanismen til at forbinde sig med det, som videnskaben idag kalder for feltet, og tager varsler i naturen, når hun har brug for et højere perspektiv på livet. I dagens episode kan du høre hendes spændende fortælling om at vokse på Island omgivet af både kristendom og nordisk mytologi, og om hvordan det tidligt lærte hende vigtigheden af at behandle naturen med respekt.

Læs mere om Hanna HER


Hør episoden her
Tobias1

#21 Fra Lukket til Åbnet Hjerte

For læge og healer Tobias Kvist Stripp er det ikke så meget et spørgsmål om tro, men mere et spørgsmål om hvilket perspektiv vi har på vores virkelighed.

Hør ham fortælle om, hvordan han først for 3 år siden, som 26 årig, begyndte at åbne sig for noget større end sig selv, og hvordan det for altid har forandret hans liv - både privat og professionelt, hvor han idag forsker i eksistentielle og åndelige behov hos kræftpatienter.

Hør episoden her
Soloshow 5

#20 Soloshow: Livet Som Spejl

I denne uges episode fortæller jeg om, hvordan jeg bruger Livet Som Spejl i min egen bevidsthedsudvikling, og ser det som en af de vigtigste veje til at mærke min indre forbindelse med det, der er større end mig selv.

Undervejs læser jeg et udpluk af min gamle kronik "Troen ud af skabet" og fortæller hvordan jeg har brugt Corona krisen til at træne min egen evne til ikke altid at ville have ret, men istedet forsøge at komme fra et mere nysgerrigt, medfølende og uskyldigt sted i mig selv.Hør episoden her
Roxie

#19 Eventyret i Hverdagen

Roxie tror på det, hun mærker, og bruger nysgerrigheden som kompas i hendes liv. Som medskaber af Damernes Eventyrklub er det vigtigt for hende at gå vejen selv, og gøre alt hvad hun kan, for  at leve i nuet og skabe magi i hverdagen - uanset hvad hun står i. 
Hør hendes inspirerende og livsbekræftende historie om, hvordan hun bevidst går efter at trække eventyret ind i hverdagen, kigger efter læring i svære situationer og altid forsøger at finde letheden i det tunge.


Læs mere om Roxie HER


Hør episoden her
Chalotte Farver

#18 Himmelen Indeni

For Chalotte Inannah findes himmelen er indeni, og vi behøver ikke dø for at komme i himmelen.
Hør hendes gribende historie om at finde sig selv gennem smertefulde misteprocesser, og om hvordan det at møde døden tæt på, blev den største opvågning, trods mange år på den spirituelle vej. Undervejs kommer hun, blandt meget andet, også ind på vigtigheden af nære relationer og den dybere mening i Coronakrisen.

Læs mere om Chalotte Inannah HER


Hør episoden her
Sara Grabow

#17 Frihedens Vej

Hør Musiker og Skuespiller Sara Grabow fortælle om, hvordan hendes medvirken i teaterkoncerten "Come Together" satte gang i en målrettet søgen efter det stille rum i hende selv, der står i forbindelse med noget større. Undervejs fortæller hun bl.a. om at gå en anden vej end hendes far Sebastian, om at slippe hvad man "bør" gøre og istedet vente på lysten, og skabe ud fra det indre rum mellem himmel og jord.

Læs mere om Sara - og lyt til hendes musik HER


Hør episoden her
Lotte Brøndum

#16 Den kreative strøm

Allerede som barn blev musiker Lotte Brøndum draget af en kraft, der er større end hende selv, men fik på et tidspunkt som voksen for meget af det alt for spirituelle. Idag har hun, efter en længere meningskrise, genfundet forbindelsen, og arbejder nu hver eneste dag ydmygt og bevidst på at lade sin gave, musikken, komme igennem, så hun kan give den videre, som hun for nylig har gjort med sin første single i eget navn "Faded leaves".

Læs mere om Lotte og hør hendes musik HER


Hør episoden her
Anneli

#15 Den Feminine Kraft

Hør Healer og Clairvoyant Anneli Lindeborgh fortælle, hvordan hun er gået fra en ellers temmelig lovende musik karriere, til i dag at hjælpe, især kvinder, tilbage til at mærke deres dybe feminine essens. Hun har hele livet haft troen på noget større med sig, men det var først da hun kom ned i kroppen og begyndte at forbinde sig til den feminine kraft i jorden, at hun for alvor har fået det guddommelige lys med ind i alt, hvad hun foretager sig. 

Læs mere om Anneli HER


Hør episoden her
Soloshow 4

#14 At favne det ukendte og rumme døden

I denne fjerde og sidste episode af min lille Soloshow serie, fortæller jeg om, hvordan jeg, lidt efter lidt, har forvandlet min angst for døden til i højere grad at kunne acceptere og rumme den.

Undervejs fortæller jeg bl.a. om mødet med døden i mine nære relationer, og om hvordan min egen oplevelse af tidligere liv, har dannet en vigtig forudsætning for, at jeg idag er har sluttet mere fred med døden, og samtidig også kan omfavne det ukendte med en større indre ro og styrke.


Hør episoden her
Soloshow 3

#13 Åndelige Mestre - og den fortsatte jagt på beviser

Denne episode zoomer ind på tiden efter min skilsmisse, hvor jeg for alvor blev "mærkelig" og begyndte min rejse ind i det mere alternative og spirituelle univers.

En rejse, der på den ene side var drevet af åbenhed og nysgerrighed, men som også stadig var ledsaget af en stærk skepsis, der gjorde at jeg med stor vedholdenhed fortsatte med at ville have beviser på det, der kun lader sig bevise gennem egen oplevelse og indre vished.


Hør episoden her
Soloshow 2

#12 Begynderheldet

I denne anden episode af mit lille Soloshow, kan du høre mig fortælle om det, Paulo Coelho kalder for begynderheldet, som ramte mig, da jeg i år 2000 besluttede at starte mit eget firma, og inden der var gået 3 mdr. kunne fakturere for 100.000 kr. - og om hvordan vejen pludselig drejede i en helt anden retning, end jeg havde haft fantasi til at forestille mig.

Undervejs fortæller jeg om, hvordan syn og drømme blev vigtige ledestjerner, der ledte mig videre, når alt føltes usikkert og tvivlen på om det hele ville gå, føltes størst.


Hør episoden her
Soloshow 1

#11 Fra angst til tro

I denne episode tager jeg selv mikrofonen og fortæller om, hvad jeg tror på, og om hvordan stærk angst og hyppige besvimelsesanfald for mange år siden, banede vejen til en tro på noget, der er større end mig selv.

I denne og de næste episoder fortæller jeg bl.a. om tro og tvivl,  mit forhold til døden og trangen til at få beviser i et samfund, hvor tro oftest er mere tabubelagt end sex.

Hør episoden her
Birgitte Baadegaard

#10 Alt er forbundet

Hør forfatter og debatør Birgitte Baadegaard fortælle om, hvordan hun nærmest oplevede at "blive ført" til Peru, hvor hendes åndelige rejse for alvor begyndte, og hvordan hun efterfølgende hver dag forsøger at leve efter at alt er forbundet, også når hun indimellem kan have svært ved at føle direkte kontakt til forbundetheden.

Læs mere om Birgitte HER


Hør episoden her
Tina Fresco

#9 Yogaens væsen

For Yogalærer Tina Fresco har yogaen en klar åndelig dimension og handler primært om at overgive sig til noget, der er større end sig selv. Hør om hendes spændende livsrejse, der på magisk vis tidligt livet førte hende sammen med hendes mand i et åndehus i Thailand, og som i dag i stigende grad handler om at finde det, der er større, i de små ting.   

Læs mere om Tina HER

Hør episoden her
Mette Maja

#8 Universets Medicinskab

Hør læge Mette Maja Mouritsen fortælle, hvordan hun på egen krop har oplevet, hvordan stress og lidelse har åbnet til noget større end hende selv, og hvordan hun efterfølgende mærkede at hele hendes grundlag som læge ændrede sig, da hun erfarede at selvaccept og selvkærlighed første til mindre medicin og færre indlæggelser hos hendes patienter.

Læs mere om Mette HER

Hør episoden her
Trine Eger

#7 Eventyrer med troen i ryggen

For Trine Eger Nielsen var troen en vigtig følgesvend, da hun for to år siden tog alene til New Zealand med hendes strikkepinde, for at forfølge sin drøm om at tage på eventyr og samle materiale til en strikkebog.

Hør hendes inspirerende fortælling om, hvordan hun bruger troen aktivt hver eneste dag i hendes nye liv som eventyrer.

Du kan læse mere om Trine HER

Hør episoden her
Pernille Aalund

#6 Mødet med Gud

Hør forfatter, foredragsholder og tidligere TV vært Pernille Aalund fortælle om, hvordan hendes liv ændrede sig for altid, den dag hun mødte Gud på toilettet mellem 2 TV optagelser.

Du kan læse mere om Pernille Aalund HER.

Hør episoden her
Maj Mira

#5 Nærværets Kraft

For Maj Mira Lindegård handler det mere om at Erfare end om Tro. Hun betoner vigtigheden af at være nærværende med det, der er - også når man er ved at "gå i opløsning" og "i frit fald", som hun selv oplevede det gennem hendes datters livstruende sygdomsforløb gennem flere år, hvor den Indre Strøm aldrig forlod hende.

Læs mere om Maj på Healing & Transformation

 

Hør episoden her
Gitte Stellan

#4 En søn i himmelen

Hør Gitte Stellan fortælle om hendes forhold til livet og døden - og om, hvordan hun for 15 år siden oplevede at bringe sit andet barn til verden, efter at hans hjerte var holdt op med at slå. Hun taler bl.a. om vigtigheden af at turde føle vores følelser, så vi ikke hænger fast i fortiden, men i stedet finder friheden til at være oprigtige og tro overfor os selv.

Du kan læse mere om Gitte Stellan på Stellan.dk

Hør episoden her
Hanne Anaia

#3 Kærlighedens Hav

Hanne Anaia Tempeldal tager os med på en healende tur i kærlighedens hav. Undervejs fortæller hun om at være født i en ”Gøre-familie" for at kunne udvikle en stærkere Væren. Om at vikle os ind, for at kunne vikle os ud, og om at finde hjem til kærligheden, selv om det ind imellem kan gøre ondt.

Du kan læse mere om Hanne Anaia på Turtlespeed.dk

Hør episoden her
Charlie

#2 Fra Jehovas Vidner til en Stærk Indre Tro.

Socialrådgiver Charlie Kristoffersen fortæller om hendes rejse fra at være vokset op i et stærkt religiøst samfund til gennem årene at have fundet hjem til sig selv, og i dag have sin tro som en stærk indre søjle, der ikke er baseret på ydre dogmer eller trossætninger.

Hør episoden her
Troen ud af skabet Ann

#1 Den Indre Gralsridder.

Spirituel Forfatter & Formidler Ann Bjerre fortæller om, hvordan hun gennem de sidste 15 år step for step er rejst tilbage til rødderne og har fundet sin indre gralsridder. 

Du kan læse mere om Ann på Annbjerre.dk

Hør episoden her