Velkommen til podcasten

Troen ud af skabet


Soloshow 3.png

#13 Åndelige Mestre - og den fortsatte jagt på beviser

Denne episode zoomer ind på tiden efter min skilsmisse, hvor jeg for alvor blev "mærkelig" og begyndte min rejse ind i det mere alternative og spirituelle univers.

En rejse, der på den ene side var drevet af åbenhed og nysgerrighed, men som også stadig var ledsaget af en stærk skepsis, der gjorde at jeg med stor vedholdenhed fortsatte med at ville have beviser på det, der kun lader sig bevise gennem egen oplevelse og indre vished.


Soloshow 2.png

#12 Begynderheldet

I denne anden episode af mit lille Soloshow, kan du høre mig fortælle om det, Paulo Coelho kalder for begynderheldet, som ramte mig, da jeg i år 2000 besluttede at starte mit eget firma, og inden der var gået 3 mdr. kunne fakturere for 100.000 kr. - og om hvordan vejen pludselig drejede i en helt anden retning, end jeg havde haft fantasi til at forestille mig.

Undervejs fortæller jeg om, hvordan syn og drømme blev vigtige ledestjerner, der ledte mig videre, når alt føltes usikkert og tvivlen på om det hele ville gå, føltes størst.


Soloshow 1.png

#11 Fra angst til tro

I denne episode tager jeg selv mikrofonen og fortæller om, hvad jeg tror på, og om hvordan stærk angst og hyppige besvimelsesanfald for mange år siden, banede vejen til en tro på noget, der er større end mig selv.

I denne og de næste episoder fortæller jeg bl.a. om tro og tvivl,  mit forhold til døden og trangen til at få beviser i et samfund, hvor tro oftest er mere tabubelagt end sex.

Birgitte Baadegaard.png

#10 Alt er forbundet

Hør forfatter og debatør Birgitte Baadegaard fortælle om, hvordan hun nærmest oplevede at "blive ført" til Peru, hvor hendes åndelige rejse for alvor begyndte, og hvordan hun efterfølgende hver dag forsøger at leve efter at alt er forbundet, også når hun indimellem kan have svært ved at føle direkte kontakt til forbundetheden.

Læs mere om Birgitte HER


Tina Fresco.png

#9 Yogaens væsen

For Yogalærer Tina Fresco har yogaen en klar åndelig dimension og handler primært om at overgive sig til noget, der er større end sig selv. Hør om hendes spændende livsrejse, der på magisk vis tidligt livet førte hende sammen med hendes mand i et åndehus i Thailand, og som i dag i stigende grad handler om at finde det, der er større, i de små ting.   

Læs mere om Tina HER

Mette Maja.png

#8 Universets Medicinskab

Hør læge Mette Maja Mouritsen fortælle, hvordan hun på egen krop har oplevet, hvordan stress og lidelse har åbnet til noget større end hende selv, og hvordan hun efterfølgende mærkede at hele hendes grundlag som læge ændrede sig, da hun erfarede at selvaccept og selvkærlighed første til mindre medicin og færre indlæggelser hos hendes patienter.

Læs mere om Mette HER

Trine Eger.png

#7 Eventyrer med troen i ryggen

For Trine Eger Nielsen var troen en vigtig følgesvend, da hun for to år siden tog alene til New Zealand med hendes strikkepinde, for at forfølge sin drøm om at tage på eventyr og samle materiale til en strikkebog.

Hør hendes inspirerende fortælling om, hvordan hun bruger troen aktivt hver eneste dag i hendes nye liv som eventyrer.

Du kan læse mere om Trine HER

Pernille Aalund.png

#6 Mødet med Gud

Hør forfatter, foredragsholder og tidligere TV vært Pernille Aalund fortælle om, hvordan hendes liv ændrede sig for altid, den dag hun mødte Gud på toilettet mellem 2 TV optagelser.

Du kan læse mere om Pernille Aalund HER.

Maj Mira.png

#5 Nærværets Kraft

For Maj Mira Lindegård handler det mere om at Erfare end om Tro. Hun betoner vigtigheden af at være nærværende med det, der er - også når man er ved at "gå i opløsning" og "i frit fald", som hun selv oplevede det gennem hendes datters livstruende sygdomsforløb gennem flere år, hvor den Indre Strøm aldrig forlod hende.

Læs mere om Maj på Healing & Transformation

 

Gitte Stellan.png

#4 En søn i himmelen

Hør Gitte Stellan fortælle om hendes forhold til livet og døden - og om, hvordan hun for 15 år siden oplevede at bringe sit andet barn til verden, efter at hans hjerte var holdt op med at slå. Hun taler bl.a. om vigtigheden af at turde føle vores følelser, så vi ikke hænger fast i fortiden, men i stedet finder friheden til at være oprigtige og tro overfor os selv.

Du kan læse mere om Gitte Stellan på Stellan.dk

Hanne Anaia.png

#3 Kærlighedens Hav

Hanne Anaia Tempeldal tager os med på en healende tur i kærlighedens hav. Undervejs fortæller hun om at være født i en ”Gøre-familie" for at kunne udvikle en stærkere Væren. Om at vikle os ind, for at kunne vikle os ud, og om at finde hjem til kærligheden, selv om det ind imellem kan gøre ondt.

Du kan læse mere om Hanne Anaia på Turtlespeed.dk

Charlie.png

#2 Fra Jehovas Vidner til en Stærk Indre Tro.

Socialrådgiver Charlie Kristoffersen fortæller om hendes rejse fra at være vokset op i et stærkt religiøst samfund til gennem årene at have fundet hjem til sig selv, og i dag have sin tro som en stærk indre søjle, der ikke er baseret på ydre dogmer eller trossætninger.

Troen ud af skabet Ann.png

#1 Den Indre Gralsridder.

Spirituel Forfatter & Formidler Ann Bjerre fortæller om, hvordan hun gennem de sidste 15 år step for step er rejst tilbage til rødderne og har fundet sin indre gralsridder. 

Du kan læse mere om Ann på Annbjerre.dk