From: Lone Lund Jørgensen <info@lonelund.com>
Subject: Når sjælen vågner

- Ny SoulCircle for Kvinder starter i Marts

Wayshower.png
 

Jeg ser stress, som et tegn på, at sjælen er ved at vågne op fra sin tornerosesøvn.

Tegn på at sjælen vil høres, mærkes og tages alvorligt.

Menneskets sjæl forsøger i disse år ihærdigt at råbe mennesket op gennem kroppen.

Gennem gråd, angst og panik.

Gennem hukommelsessvigt og forvirring.

Gennem smerter, træthed og mangel på energi.
 
For mig har de seneste år været en spændende indre sjælerejse, som både har været fyldt med store udfordringer og fantastiske oplevelser.

Størst har udfordringerne været, når personligheden har gjort modstand, været utålmodig og krævet, at det hele skulle være anderledes.
 
Mest fantastisk har oplevelserne været, når jeg har formået at give slip og acceptere det hele, præcis som det var.
 

-->> Læs resten af blogindlægget "Når sjælen vågner" her!

 

Ny SoulCircle for Kvinder 

For nogle år siden ledte jeg en fantastisk SoulCircle for en gruppe skønne ressourcestærke kvinder, som alle ønskede at komme tættere på at være 100% dem selv og leve fra hjertet.

Jeg har længe haft lyst til at gøre det igen, og nu skal det være.

Planen er i første omgang at samle 5 - 8 skønne stærke kvinder, som har brug for et månedligt rum for fordybelse, hvor de kan få ladet batterierne op og blive set og hørt, som dem de er.

Ideen er at mødes en dag om måneden fra kl. 17.30 – 21.00 over 6 gange, og arbejde med, hjerte, intuition, selvkærlighed og alt mulig andet, der kan booste og grounde dig - og ikke mindst skubbe dig kærligt videre i dit liv. [Prisen vil være kr. 3500,- for alle 6 gange.]

Jeg tænker, at cirklen fortrinsvis skal være for dig, der gennem noget tid har arbejdet med din egen bevidsthedsudvikling og som kan nikke genkendende til noget af det, jeg skriver om i ovenstående blogindlæg om, hvad der typisk sker, når sjælen vågner.

Vi arbejder primært med udgangspunkt i de tanker og modeller, jeg har delt på onlineseminaret "Vær dig selv og følg dit hjerte". Se det HER.

I første omgang tænker jeg, at starte en cirkel op her i Hillerød om torsdagen, men hvis der er interesse nok, kunne jeg også finde på at komme til f.eks. Aarhus eller Odense.

Så hvis du tænker, at det lige vil være noget for dig, så send denne mail retur med et par ord om dig selv og om hvorfor du gerne vil deltage, samt hvor du godt kunne tænke dig at deltage.

Senest søndag den 3.3.

Så hører du fra mig, så snart jeg ved, hvor mange, der er interesserede.


De hjerteligste hilsner

 
Lonelund.png
 
PS. Og så er der iøvrigt kun to dage tilbage, hvis du vil spare 70% på de fleste af mine onlineprodukter, som du finder HER.
 
 Heart Power revisi logo BLACK.png

www.lonelund.com