Ascension Void - eller Når En Ny Dør IKKE Bare Lige Åbner...!

Assisi 2008 191a

Gennem det meste af mit liv, har jeg levet efter devisen:

”Når man lukker en dør, åbner en anden."

Selvom jeg stadig tror på sandheden i, at det er vigtigt at give slip på noget gammelt, for at noget nyt kan opstå, oplever jeg, at det i denne tid, fungerer noget anderledes, end hvad jeg tidligere har været vant til.

For tidligere har jeg ind imellem dårligt kunne lukke en dør bag mig, før en anden åbnede sig på vid gab.

Men fordi der i dag, for rigtig mange af os, er tale om et noget større og dybere skift, er det ikke bare sådan lige at lukke en dør.

Ascension processen handler nemlig om at give slip på alle vores gamle mønstre og overbevisninger, som ikke længere tjener os (eller verden for den sags skyld), for at vi kan leve i større overensstemmelse med vores sande selv.

Som led i dette har jeg de senere år, ind imellem, befundet mig i en tilstand, der også kaldes "Ascension Void", hvor jeg hverken har været inspireret eller haft lyst til at lave noget af alt det, jeg plejer at elske.

Temmelig frustrerende skulle jeg hilse at sige, men også virkelig effektivt, da det helt automatisk har skrællet nogen lag af, som jeg ikke engang rigtig var klar over, at jeg havde.

Det har for hver gang, gjort mig mere og mere dedikeret til at lade min drivkraft komme 100% ud fra, hvad jeg virkelig kan mærke vil give mening for mig, og ikke bare sætte noget i gang, fordi jeg har brug for at tjene penge.

Lidt af en øvelse, men i forhold til hvor jeg er på min vej, en meget vigtig øvelse.

Alligevel kan jeg mange gange tage mig selv i at løbe tilbage til det gamle og det kendte, selvom jeg har besluttet mig for ikke at gøre det.

Det kan være gamle kendte relationer, som en del af mig stadig søger hen imod, selvom jeg igen og igen har mærket, at vi ikke længere giver hinanden det, vi engang gjorde.

Det kan være jobs eller aktiviteter jeg sætter i gang, på trods af at jeg tidligere tydeligt har følt, at dette ikke længere matcher den højeste version af mig selv.

Eller det kan være stemmerne i mit hoved, der vender tilbage til den selvkritiske vinkel, selvom jeg igen og igen har erkendt, at kærlighed og accept af ALT, hvad jeg er, er den ENESTE vej til sand sjælelig udvikling.

Og når jeg tænker over det, har jeg faktisk altid i større eller mindre omfang gjort det.

For det er det vi gør.

Vender tilbage til det gamle igen og igen, indtil vi er så mætte og trætte af det, at vi lader det være.

På denne måde har jeg gennem årerne sluppet mange ting, vaner og relationer i et tempo, hvor jeg har kunne have hele mig selv med.

Selvom det ind imellem har sat både min tålmodighed og selvaccept på en noget hård prøve.

Og her til morgen slår det mig så igen, at det netop er det jeg er ved ift. mit nye arbejdsliv, hvor jeg på nogen områder er lidt på vej tilbage i nogle af de spor, jeg ellers havde besluttet mig til at forlade.

Men i stedet for at punke mig selv, for endnu engang ikke helt at have "fattet noget som helst", vælger jeg nu at omfavne det, og se gaven i det.

For kun ved at handle på det, vi i øjeblikket føler os inspirerede til, kan vi blive bevidste om, hvad der virkelig føles rigtigt og sandt for os.

Og i stedet for at punke os selv og skamme os over, at vi ikke lige har regnet det hele ud, kan vi omfavne livets rejse, og lade nysgerrigheden over, hvor det mon nu fører os hen, sprede sig i os.

Så hvis du, lige som jeg, har følt dig både handlingslammet og følelsesmæssigt overvældet gennem de senere måneder, kan jeg kun opfordre dig til, så småt at begynde at handle, så snart du igen begynder at blive bare en lille smule inspireret.

For uanset hvad der umiddelbart kommer ud af dine handlinger her og nu, vil de være som brødkrummerne på vejen, som du blot skal følge.

Ved at sætte den ene fod foran den anden, og så blot se hvor vejen fører hen.

Jeg ønsker dig al godt på rejsen - og husk altid at lade selvkærligheden være med dig, som din allervigtigste rejsepartner. 

De kærligste hilsner

Lone

PS. Hvis du kan genkende ovenstående, er mit nye GRATIS Mini Online forløb måske lige noget for dig.

-->> Tjek det ud her!

2 kommentarer

Karin Jessen

Skrevet som ud af mit hjerte lige nu. Tak

Læs mere
Læs mindre
Lone Lund Jørgensen Admin

Selv tak - det er jeg glad for Karin <3

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar