Derfor er du ikke ved at blive dement, selvom du ingenting kan huske!

IMG_1164

Glemmer du ofte ting, du ellers altid har kunne huske?

Har din hukommelse ændret sig så meget, at du nogen gange kan være bange for, om du er ved at blive dement?

Og kan du derfor dagligt bekymre dig om, hvad der mon er ved at ske med dig?

I så fald er der stor sandsynlighed for at du er en, blandt rigtig mange, der er igang med en større ombygning, hvor du fremover vil komme til at leve mere og mere ud fra dit hjerte.

For selvom det er virkelig ubehageligt, pludselig ikke at kunne huske, det vi plejer, er det en fantastisk effektiv måde at skifte fokus fra dit hoved til dit hjerte.

Hvis du altid har været god til at bruge dit hoved, din intelligens og din hukommelse, er det nemlig ikke bare sådan lige at skifte fokus til hjertet.

For dit hoved har sandsynligvis, så længe du kan huske, altid været det sikre sted at gå hen.

Herfra har du formentlig haft en følelse af at kunne kontrollere tingene, og forsøge at holde styr på dit liv.

Og det er ikke en følelse du sådan lige opgiver frivilligt.

Så du kan godt have haft en intention om at slippe kontrollen og leve mere fra hjertet, uden at du af den grund rigtig er begyndt at gøre det.

Hvilket ikke er så mærkeligt, da det er stort set umuligt at slippe kontrollen på en kontrolleret måde!

Hvis der er noget der er effektivt til dette, er det, når vi pludselig ikke længere kan bruge vores hukommelse til at kontrollere fremtiden og forsøge at holde styr på fortiden.

Da jeg for omkring 12 år siden for første gang oplevede dette over en længere periode, blev jeg først temmelig bange for, hvad der var ved at ske med mig. Min hukommelse havde på mange måder været en af mine særlige talenter: Jeg var hende, der altid kunne huske alt muligt om andre mennesker.

Huske hvad de havde sagt og gjort, hvad de hed, hvorfra vi kendte hinanden og alt muligt andet.

Viden, der var virkelig god at have ift. at kunne vise andre respekt og imødekommenhed, og som jeg altid havde gjort god brug af både privat og i mit arbejde.

Men også viden, der kunne bruges til at holde regnskab med, hvem der nu havde sagt, hvad hvornår, og ikke mindst hvem, der på et tidspunkt havde såret mig.

Med andre ord bar jeg rundt på en stor rygsæk med al mulig både ubrugelig, men også meget nyttig viden, som pludselig begyndte at forsvinde.

Samtidig med at den mere hverdagsagtige hukommelse ift. hvad jeg lavede igår eller i weekenden, også lige så stille begyndte at forsvinde i glemslens tåger.

Lige som alt af mere logisk og lineær karakter, i en periode nærmest var umuligt for mig at fatte.

Noget jeg ellers også gennem hele mit liv også havde været rimelig skarp til.

Heldigvis faldt jeg over nogen på nettet, der kunne fortælle at dette faktisk ikke bare var ret normalt, når vores sjæl begyndte at føre os mere ned i hjertet, men faktisk også temmelig gavnligt.

Da det hjælper os med at give slip på det, der ikke længere tjener os, og lidt efter lidt lade hjertet være den styrende kraft i vores liv.

Plus at vi efter noget tid får den mere gavnlige del tilbage, i det omfang vi skal bruge det.

Og idag kan jeg se, at det netop er hvad der er sket.

Det meste af  den ubrugelige viden er forsvundet og forsvinder fortsat i takt med at jeg slipper det ene ego-program efter det andet, og den gavnlige viden dukker næsten altid op i situationen, hvor jeg skal bruge den. 

Ofte af sig selv, og andre gange, hvis jeg i det stille beder mit hjerte om hjælp til at huske et navn, en begivenhed eller andet, som jeg har brug for at huske i den pågældende situation.

Til gengæld er jeg blevet så meget bedre til at være i hjertet, og have tillid til, at det jeg skal vide kommer til mig, i det øjeblik jeg skal bruge det.

Så hvis du kan genkende noget af ovenstående og iøvrigt har en intention om at leve mere fra hjertet, så fat mod og velsign din dårlige hukommelse...!

Og vid at du sandsynligvis er igang med en større ombygning, henimod at udvikle din indre visdom og leve mere fra hjertet.

Hvis du vil høre mere om, hvad der ellers kan ske, hvis vi har en dyb indre intention om at leve fra hjertet, er du velkommen på mit GRATIS MINI ONLINE FORLØB, der starter Søndag den 11.9. kl. 19.00.

-->> Tilmeld dig forløbet her!


De hjerteligste hilsner

  
Lonelund.png

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar