Når Vi Vokser Ud Af Vores Gamle Liv

IMG_1077

Føler du det også ind imellem, som om du er ved at "vokse ud" af dit gamle liv?

Næsten som var det et stykke tøj, du ikke længere kan passe?

Eller som om ting i dit liv pludselig falder væk, som efterårets blade der helt af sig selv slipper grenene?

I så fald er din sjæl sandsynligvis ved at skubbe dig videre til en ny og mere højtvibrerende version af dig selv. 


I øjeblikket oplever mange af os massive "identitetsskift". Forstået på den måde, at det der ind til videre har fungeret ok for os, ikke længere rigtigt fungerer.

Det kan være relationer, der ikke længere vibrerer på linie med os, og derfor hele tiden fører til indre eller ydre konflikter.

Vores samvær med andre, der ændrer sig. Måske føler vi os ikke forstået i samme omfang som tidligere. 

Måske interesserer bestemte typer samtaler os ikke længere.

Måske gider vi ikke længere small talk, sladder eller drama, som vi før sagtens kunne være både medvirkende til og engageret i, os ikke længere.

Eller måske føler vi os nærmest usynlige. Føler os ignorerede eller nærmest overset. Det være sig af både nære og fremmede relationer.

Det kan være jobs, der forsvinder eller opgaver, der ikke længere dukker op med samme selvfølgelighed som ellers. Eller ikke interesserer os på samme måde som tidligere.

Det kan være helbredsmæssige problemer, der gør at vi ikke længere kan mobilisere samme energi eller aktivitetsniveau, som vi plejer.

Det er nemt at tage super personligt, når livet pludselig ikke føles som om, det går vores vej. Og det vil ét aspekt af os sikkert også helt sikkert gøre....!

Men hvis vi hæver os lidt op, kan vi samtidig betragte det, som om vi bliver skubbet ind i en ny og højere version af os selv. Hvor vi er nødt til at sige nej tak til noget af det, vi oplever og ikke bryder os om. Og bevidst vælge at hoppe ind på en ny livsvej, hvor dette ikke længere er en del af vores liv.

Hvor vi i stedet oplever det, som får vores sjæl til at blomstre og vores hjerte til at synge.

Det er en oplagt lejlighed til bevidst både at slippe det gamle og sige pænt NEJ TAK til mere af det samme - og så istedet sige JA TAK til det nye.

Vi kan jo slippe på mange måder, og i et gammelt paradigme, indebar det at slippe noget, som regel altid at gå tilbage til det oprindelige sår og heale det derfra. De fleste af os, der længe har gået sjælens vej, har efterhånden gjort dette til bevidstløshed. Ofte med stor succes, da det umiddelbart har virket efter hensigten og gjort vores liv lettere i noget tid.

Men uden at det på den lange bane alligevel er forsvundet helt. Fordi vi endnu ikke var helt klar til det.Vi vidste det bare ikke.

Derfor kan vi nu opleve det, som om gamle mønstre og skygger går igen og nærmest hjemsøger os, selv om vi forlængst troede, vi havde begravet dem. Eller havde sluppet eller forvandlet dem.

I den ny tid, er det ikke længere nødvendigt med en masse terapeutiske manøvre eller øvelser. Nu handler det nærmere om at se det, mærke det og udleve det i følelsen og bede energien om at cleare de ego programmer, der ikke længere tjener os. 

Og så bevidst vælge vores nye liv gennem bevidste kraftfulde intentioner.

Der højt og tydeligt erklærer overfor os selv, hvad vi nu vælger at leve ud fra.


De kærligste hilsner


Lonelund.png


PS. På mit Gratis Mini Onlineforløb "Når Sjælen Bryder Frem Gennem Livskriser og Stress", der starter søndag den 11.9.2022, går vi endnu mere i dybden med dette - og du skal være hjertelig velkommen !

-->> Tjek det ud her, hvis du er interesseret.


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar