Vær den du er!

IMG_0548

Det er tid til at turde være den du er.

Det er tid til at tage din styrke tilbage til dig selv og turde være i din storhed. Turde give udtryk for hvem du er, og for hvad du har på hjertet.

Tid til at eje din guddommelighed!

Hvis først du har set og smagt lidt af din storhed, men gør modstand mod at leve og tage den på dig, viser din krop og dine følelser dig, at du ikke lever din fulde sandhed.

Følelser i den mere melankolske og tunge del af følelsesregisteret bliver dominerende, og din krop reagerer med smerter og ubehag.

Når du er i din storhed føles det ALTID fantastisk. Du er åben og imødekommende overfor livet og har en grundlæggende dyb tillid til at alt udfolder sig præcis som det skal. Du føler dig let og inspireret, begejstret over livet, og føler en dyb kærlighed til dig selv og andre.

Du tager inspirerende handlinger og følger flowet i dit liv. Nye muligheder dukker op og du følger brødkrummerne efterhånden, som de viser sig på vejen.

Du behøver ikke at styre eller kontrollere for at føle dig tryg og sikker, da du føler en indvendig tillid og sikkerhed, som ingen ydre begivenhed kan ændre ved.

Du bevæger dig gennem livet, og lader livet bevæge dig. 

Og er du IKKE på denne opløftede vej, vil dine følelser altid fortælle dig, at du har mistet din forbindelse.

Alle de ”blå” følelser, som f.eks. tristhed, vrede, magtesløshed, opgivenhed, frygt, vemod, jalousi etc. viser med al tydelighed, at du ikke er i kontakt med din storhed.

Så når du føler disse ”blå” følelser, så stop op.

Mærk efter hvad du føler, og lad følelsen bevæge sig igennem dig, og tillad dem at være præcis, som de er.

Brug dem herefter som affyrrings rampe til at komme tilbage til din storhed, og spørg dig selv hvad du GERNE vil føle, og mærk hvordan dine følelser automatisk ændrer sig hen imod den/de følelser du gerne vil føle. Og lad de ønskede følelser brede sig i dig, og tillad dem også at være præcis som de er.

Nogen gange er det virkeligt så enkelt, at komme tilbage til dig selv.

Andre gange må du gå dybere for at finde rødderne til det der forhindrer dig i at holde dit hjerte åbent og leve din storhed.

Men uanset hvad, er det det vigtigste projekt du overhovedet kan kaste dig over:

At tillade dig selv at være den du er inderst inde og leve din sandhed med hjertet som kompas.

Jeg ønsker dig held og lykke på rejsen!

De hjerteligste hilsner

Lone

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar