Mit eget personlige sociologiske projekt.

IMG_3357

Da jeg startede som selvstændig for snart 20 år siden, var mit udgangspunkt at lave mit eget lille sociologiske projekt ift. at teste, om de mere spirituelle principper, som jeg var begyndt at læse om, nu også virkede i praksis.

For selv om jeg var fascineret af dem, og også følte at de talte ind i min egen sandhed, var der alligevel en væsentlig del i mig, der stadig gerne ville se beviser på, at det nu også virkelig virkede i praksis.

Kunne det virkelig være rigtigt, at det var så let at tiltrække det, der var sandt for en, hvis man bare comittede sig helt til sin vision, fulgte sit hjerte og så eller sørgede for hele tiden at holde sin vibration så høj som muligt.

Jeg havde brug for beviser, og de bedste jeg kunne få, var selv at begynde at gå vejen.

Og det viste sig hurtigt at virke i en grad jeg ikke engang havde turdet at drømme om.

Folk begyndte, ud af det blå, at henvende sig, og inden der var gået 3 mdr. kunne jeg fakturere en månedsløn, der lå langt over, hvad jeg havde fået i mit faste sikre job i amtet.

Så jeg var nærmest småhøj og ikke til at skyde igennem. 

Lige indtil vejen begyndte at dreje, og min sjæl valgte, at nu var det tid til at gå et spadestik dybere.

Hvis jeg altså virkelig mente, at jeg gerne på en autentisk og troværdig måde, ville kunne formidle det til andre, og være et troværdigt eksempel.

Så man kan sige at min højeste vision begyndte at tage over, og føre mig dybere i kontakt med mig selv og mit hjerte.

Efter 19 meget spændende, lærerige og indimellem temmelig udfordrende år, er jeg på en måde nu lidt tilbage ved udgangspunktet.

Blot med et noget stærkere fundament, og en del indsigter og erfaringer rigere.

Med en dyb følelse af omsider, at være ”kommet hjem” i mig selv.

Og i takt med at jeg er blevet tydeligere på, hvad jeg strå for, især gennem arbejdet med min nye hjemmeside, er henvendelser igen begyndt at dukke op ud af det blå.

Uden jeg har gjort noget som helst for at sælge, men blot har holdt fokus på at dele og inspirere.

Min intention er at samle essensen af alt dette (eller måske nok nærmere noget af den) i mit Gratis Onlineseminar på tirsdag, hvor der allerede er over 170 tilmeldte.

Jeg glæder mig til at give de væsentligste principper videre , og hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du stadig nå at booke din plads HER.

Hjerteligst

Lonelund.png

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar